Cautare

307 de rezultate pentru "close card" (3.13 secunde)
„Am avut card deschis la o banca, despre care nu stiam ca trebuie închis la o anumita data. Când am încercat sa iau credit m-am trezit cu o datorie de patru lei si astfel banca nu mi-a putut pune la dispozitie banii de care aveam nevoie.
In cazul in care clientii retrag numerar de la ATM, utilizand un card BCR, comisionul este de 0,2%, minimum 0,2 lei/operatiune.
Acesta este rezultatul verificarilor efectuate de comisarii Garzii Financiare, controlul scotind la iveala faptul ca in cursul anului 2006 societatea a comandat unui tert, in baza unui contract, un numar de 600.000 de cartele telefonice tip card, urmind ca ulterior, dupa activarea lor prin intermediul unei alte firme specializate in servicii telefonice, sa le vinda catre un numar de trei societati din Bucuresti si Galati.
Telefonul va avea preinstalate jocuri, tonuri de apel si melodii din Orange World si este insotit de un card de memorie de 2GB, un modem HSDPA USB Option Icon II si de o cartela cu 100 de euro credit.
In momentul in care clientul incearca sa foloseasca bancomatul, cardul este trecut prin dreptul cipului din componenta "gurii de bancomat", care declanseaza inregistrarea datelor stocate pe card.
creditele pentru nevoi personale, creditele auto, creditele pe card etc“, se arata în comunicatul de presa emis de banca.
Mihaela B., de profesie inginer, ne-a declarat ca nu cunoste comisoanele bancii de la care are card si isi achita toate facturile prin intermediul acestuia, dar lunar primeste acasa o instiintare prin care sunt anuntate toate sumele retinute de banca pentru operatiunile bancare.
Spre comparatie, anul trecut, in perioada noiembrie - decembrie, media lunara a cumparaturilor cu plata online prin card in magazinele care folosesc solutia ePayment(R) au crescut cu 10% fata de luna precendenta din acelasi an, iar anul acesta se asteapta o evolutie de 30%.
Spre comparatie, anul trecut, in perioada noiembrie - decembrie, media lunara a cumparaturilor cu plata online prin card in magazinele care folosesc solutia ePayment(R) au crescut cu 10% fata de luna precendenta din acelasi an, iar anul acesta se asteapta o evolutie de 30%.
Valoarea comertului electronic romanesc cu plata online prin card se va dubla anul viitor, la 70 de milioane de euro, iar numarul tranzactiilor este estimat la 780.000, fata de cele 463.000 de operatiuni din 2007, conform estimarilor integratorului de solutii pentru comert electronic GECAD ePayment.
Daca este pierdut cardul si posesorul se afla in afara granitelor insa, solicita eliberarea unui nou card in regim de urgenta, va achita in medie 100 de euro, dar sunt banci care percep o taxa minima de 10 euro.
Ne modernizam site-ul astfel încât clientii sa poata face rezervari on line din tara sau din strainatate si sa poata sa achite prin card contravaloarea serviciilor de turism pe care le doresc“.
Ne modernizam site-ul astfel încât clientii sa poata face rezervari on line din tara sau din strainatate si sa poata sa achite prin card contravaloarea serviciilor de turism pe care le doresc“.
"Am avut o descoperire de card la care am platit la timp ce aveam de achitat. Apoi am mers sa fac un credit la alta banca si mi s-a spus ca nu mai pot contracta altul pentru ca figurez la Biroul de Credit, cu suma de trei lei.
Reticenta acestora s-ar explica prin lipsa de incredere in angajatii Fiscului."Dupa ce vor fi emise deciziile de impunere pentru persoanele fizice care depun declaratiile anuale de venit, adica dupa 15 septembrie, vom introduce plata on-line, prin card, a impozitelor", a afirmat Chitoiu pentru Hotnews.ro.
Pâna pe 29 mai 2008, în fiecare zi, un suporter care-si ia sau a intrat deja în posesia unui ING Credit Card de la MasterCard dupa 31 martie si care demonstreaza ca vrea din toata inima sa fie lânga echipa nationala si stie si câte ceva despre fotbal câstiga bilete la meciurile României de la Euro 2008.
Mai are GPS, radio FM, camera principala de 3.2 MP si camera secundara VGA pentru videotelefonie.Stocarea se face pe cei 4 GB de memorie interna, cu semnatura Samsung, sau pe orice card microSD.
Acestora li se pot oferi credite de pana la 20.000 RON, pe card VISA Bussines, fara garantii si fara justificarea scopului pentru care au fost cheltuiti, respectiv de pana la 70.000 RON.
Contravaloarea biletului se va plati in momentul cumpararii acestuia, urmand ca a doua zi angajatul sa primeasca pe card cuantumul subventiei acordate de societate, care este de maxim 500 de lei.
Traim din descoperiri de card", a spus Bogdan Moldoveanu, de 31 de ani. "Chiar azi de dimineata (ieri - n.r.) se duse sotul sa plateasca gazele, curentul si factura la telefonul mobil.
google-analytics.com